• USLUGE

  Medicinske usluge

  Usluge koje naš dom nudi su na najvišem nivou, pored brige i nege svakom korisniku obezbeđujemo toplinu porodičnog doma. Stručnost našeg tima garantuje kvalitet usluga koje ćemo pružiti vašim najmiljima i opravdava vaše poverenje. Visoko kvalifikovano osoblje doma za stara lica Dživdžani, tu je da korisnicima pruži vrhunsku negu. Korisnicima doma se pruža medicinski nadzor lekara i medicinskih sestara 24h. U pružanju ovakve medicinske usluge uključeni su lekari i medicinske sestre sa bogatim iskustvom u radu sa starim licima. Pored praćenja vitalnih funkcija, osoblje vodi računa o raspoloženju i psihičkom stanju naših korisnika.

  Ishrana

  Ishrana se vodi po programu nutricioniste i uključuje tri glavna obroka i dve užine. Po potrebi, za korisnike kojima je to neophodno, uvodimo i specijalni režim ishrane.

  Društveni život

  Jedan od najbitnijih ciljeva jeste da korisnicima pružimo kvalitetan društveni život. Naše osoblje je specijalno obučeno i ima zadatak da se upozna sa korisnikom i njegovim željama, dotadašnjim navikama i očekivanjima kako bi efikasno eliminisao osećaj samoće i usamljenosti. Organizuju se razne aktivnosti kako individualne tako i grupne. Izmađu ostalih tu spadaju i: dnevna štampa, društvene igre, izleti, šetnje, posete, proslave rođendana i praznika…

   

  Post a Comment

  You must be logged in to post a comment.

  • Dom za stara lica Dživdžani se nalazi u sirem centru Beograda u naselju Brace Jerkovic (okretnica 26)

   A:    Vojvode Vlahovica 20d

   T:    064-0868-801
   T:    

   E:    info@domzastare.info

   Nadjite nas na mapi